Baskil Anadolu Lisesi

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü, herkesin tercih ettiği model bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimize eğitimi-öğretimi her yerde vermek için varız.Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız.Çevremize de eğitim vermek için varız. Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız.Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.Güçlü ve müreffeh bir Türkiye için, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençleri yetiştirmek için varız.Kültürel ve Sanatsal yönden gençlerimize, Türk Kültür ve Değerlerini evrensel bir bütün halinde verebilmek için varız.

Başarılar:

Lojman: 0 - lojman bulunmamaktadır
Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: pansiyonumuz bulunmamaktadır.

Telefon - 0(424)5112602

WEB - https://baskilanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - CANBEYLER MAH. LİSE CAD. LİSE LOJMAN 1 NO: 26 İÇ KAPI NO: 8 BASKİL / ELAZIĞ

Öğretim Şekli :öğlen